(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon ulkoaluetyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017

Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ Rovaniemen alueelle.

Tehtävä sisältää monipuolista ulkoalueiden hoitoa, mm. lumitöitä, roskakierroksia, ruohonleikkuuta ja raivaustyötä sekä muuta ulkona tehtävää työtä kerrostaloissa sekä liike- ja teollisuuskohteissa. Pääsääntöisesti työaika on arkisin klo 7–15.30 välillä, mutta liputuksia ja roskalenkkejä voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde on määräaikainen ja kestää elokuun 2017 loppuun. Työt saattavat jatkua myös elokuun jälkeen.

Olet asiakaspalvelutaitoinen ja joustava työntekijä, joka sopeutuu hyvin myös nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Aiempi työkokemus kiinteistönhoidon ulkoalueiden eri tehtävistä katsotaan eduksesi samoin kuin kokemus ulkoaluekoneiden käytöstä. Nostinkoulutus sekä suoritetut työturvallisuus-, tieturva- ja ensiapukurssit ovat myös eduksesi. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on pakollinen.

Meille ISS Palveluilla on tärkeää henkilöstömme sitoutuminen sekä kasvu huomisen ammattilaiseksi. Sen vuoksi tarjoammekin henkilöstöllemme jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta, tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 31.7.2017.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa

– ISS on savuton työpaikka –