(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon työnjohtaja
KK-Kiinteistöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
KK-Kiinteistöpalvelu Oy
KK-Kiinteistöpalvelu Oy on Kouvolan alueella toimiva monipuolinen ja luotettava kiinteistönhoitoyritys, joka toimii sopimuskumppanina useille talo- ja kiinteistöyhtiöille Kouvolan alueella. www.kkkiinteistopalvelu.fi
Toimenkuva
Haemme nyt asiakkaallemme KK-Kiinteistöpalveluille

KIINTEISTÖNHOIDON TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan päivittäisen toiminnan organisoimisesta.

Tehtävänäsi on taata asiakkaille korkea laatutaso ja erinomainen asiakaskokemus sekä optimoida henkilöresurssit eri kohteissa kannattavasti. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita omalla innostuneella esimerkilläsi sekä kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin. Oleellinen osa työtäsi on töiden suunnittelu, työjohdolliset tehtävät ja työturvallisuudesta huolehtiminen. Vastaat käytännön asiakastilanteiden ja palautteiden hoitamisesta ja valvot, että työn laatu on parasta mahdollista.
Odotamme sinulta
Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai aiempaa vahvaa kokemusta kiinteistöpalvelualalta ja esimiestehtävistä. Asiakaslähtöinen toiminta on sinulle luontaista, reipas työote ja organisointi- sekä vuorovaikutustaidot myös hyvällä tasolla. Olet jämpti esimies ja kykenet tarvittaessa tekemään nopeita päätöksiä annettujen tavoitteiden puitteissa. Omaat kyvyn itsenäiseen työskentelyyn.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle, kiinteistönhoidon ammattilaiselle, mukavan työpaikan, hyvät työkaverit ja monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus syventää myös omaa osaamista. Työsuhde on kokoaikainen, palkkaus sopimuksen mukaan.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP:llä Kirsi Lantta, puh. 050 414 636. Hae tehtävään 22.8. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV os. kirsi.lantta@vmp.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian!
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 05- 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.08.2019 mennessä.