(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon palveluohjaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHOIDON PALVELUOHJAAJAA

vakituiseen työhön itäisen Helsingin ja Vantaan alueelle. Työssäsi huolehdit kiinteistönhoitajien töiden organisoinnista, laadunvalvonnasta ja uusien työntekijöiden perehdytyksestä eli työskentelet työnjohtajan oikeana kätenä huolehtien asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeista. Työaika painottuu arkipäiviin, mutta päivystysvuorolla olet valmiina toimintaan kaikkina vuorokauden aikoina viikonpäivästä huolimatta.

Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote asuin- ja liikekiinteistöistä. Kiinteistöalan erikoisammattitutkinto tai vastaava alan koulutus katsotaan eduksesi. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten eri ikäisten kiinteistöjen ylläpidosta tai työssä tarvittavista järjestelmistä. Ajokortti sinulta löytyy myös ja olet tottunut liikkuvaan työhön. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työotteeltasi olet jämäkkä ja organisointikykyinen, ja yhteistyö kanssasi on sujuvaa – olipa kyse asiakkaista, työntekijöistä tai esimiehestäsi. Työpuhelimesi soi paljon ja suunnitelmat muuttuvat sitä mukaan, joten toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Me tarjoamme sinulle hyvän työporukan lisäksi ison talon edut ura- ja koulutusmahdollisuuksineen. Hae siis paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat ja lunasta paikkasi porukassamme! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi