(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon palveluohjaaja Lappiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Oletko kiinteistöhuollon ammattilainen ja etsit uusia haasteita?


Haemme ammattitaitoista kiinteistöhuollon PALVELUOHJAAJAA tiimiimme Lappiin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi toimit esimiehen apuna käytännön töiden organisoinnissa, työntekijöiden opastus-, ja ohjaustehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Osallistut myös laskutukseen, huoltokirjojen käyttöön ja valvontaan. Olet aktiivisesti mukana uusmyynnissä sekä hoidat itsenäisesti asiakassuhteita. Osallistut myös käytännön työhön oman osaamisesi mukaan. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan (klo 7–15), mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Voit työskennellä joko Kuusamosta, Kemijärveltä tai Inarista käsin. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kiinteistöpalvelualan tutkinto) ja vankkaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä sisältäen kokemusta esimies- ja palveluohjaajan työstä. Tehtävän hoitaminen vaatii reipasta, asiallista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Toivomme myös vahvaa teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta, itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja B-ajokortti ovat välttämättömät. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 8.12.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/  


- ISS on savuton työpaikka -