(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon palveluohjaaja Kymenlaakson alueelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Oletko kiinteistöhuollon parissa pidempään työskennellyt jämpti osaaja? Kiinnostavatko monipuoliset työt ja ammatillinen kehittyminen? 
 
Meillä on sinulle Kymenlaaksossa paikka auki! Olisitko sinä Coorilla pian aloittava 
 
KIINTEISTÖNHOIDON PALVELUOHJAAJA 
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille 
 
Tässä harvoin tarjolla olevassa työmahdollisuudessa,  saat sopivasti lisävastuuta palveluohjaajan roolissa. Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Aikaa ei kulu huonoilla työvälineillä tuhraamiseen, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset sekä hyväkuntoiset laitteet ja työkalut. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin  kello 7-15. Toivomme sinulta myös päivystysvalmiutta. Työalueesi sijoittuu Kymenlaakson alueelle.
 
Entä mitä työpäiviisi kuuluu 
 
Tuttuja juttuja sinulle, joka olet kiinteistöhuollon ammattilainen. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä kuten esimerkiksi paloilmoitin- ja sprinklerijärjestelmien kk-kokeet, kiinteistötekniset huollot ja asennus- ja korjaustyöt. Suomen luonnostakin pääset nauttimaan, sillä myös ulkohommat kuuluvat työnkuvaan. 
 
Mitä sinulta odotetaan 
 
Koska saat sopivasti vastuuta, sekä itsenäisen työnkuvan odotamme, että olet tehnyt näitä hommia jo useamman vuoden ajan ja sinulla on kiinteistönhoitajan tutkinto. Tänä päivänä perustason IT-taidot tulee olla hallussa ja sähköisten huoltokirjojen käytöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti on edellytys tehtävään valittavalla henkilöllä. Työ on vahvasti asiakaspalvelua ja tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.  
 
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 16.6.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-14 palvelupäällikkö Kai Kaartinen 010 234 2057.