(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon palveluesimies
ARKEA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Oletko sinä etsimämme kiinteistönhoidon palveluesimies?

Haemme palveluesimiestä loistotiimiimme vakituiseen tehtävään kehittämään ja kasvattamaan kiinteistönhoitoamme. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, hyvän ja innos-tavan työporukan sekä monipuoliset vaikuttamismahdollisuudet toimialan kehittämiseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kiinteistönhoidon, talo- tai rakennustekniikan pohja-koulutusta ja vahvaa tuntemusta kiinteistöpalvelualalta, esimieskokemusta useamman vuoden ajalta sekä näyttöä liiketoiminnan kasvattamisesta ja verkostoitumisesta alalla. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä tässä tehtävässä.

Tehtävässä pääset työskentelemään huippuosaajiemme kanssa ja samalla käyttämään monipuoli-sesti kerryttämääsi osaamista ja taitojasi. Asenteesi on ulospäinsuuntautunut ja avoin, tulet toi-meen kaikenlaisten ihmisten kanssa sekä olet reipas ja oma-aloitteinen. Eikä huumorintajustakaan ole haittaa. Palveluesimiehenä vastuullesi kuuluvat töiden päivittäinen organisointi, henkilöstöhal-linto, työturvallisuus ja laaduntarkkailu omalla vastuualueellasi. Lisäksi pääset osallistumaan pal-velukonseptointiin, myyntiin, laskutukseen ja erilaisiin projekteihin. Tehtävä on tulosvastuullinen ja raportoit suoraan palvelujohtajalle.

Liity joukkoomme tekemään ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Meiltä saat käyttöösi uusinta kalustoa, teknologiaa ja digitalisaatioratkaisuja sekä hienot kouluttautumisen puitteet.

Tuntuuko tehtävä omalta? Hae paikkaa mahdollisimman pian liittäen hakemukseesi cv palkkatoi-veineen 23.2.2020 mennessä. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja
http://www.arkea.fi