(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon palveluesimies pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019
Toimintamme kasvaessa etsimme nyt   KIINTEISTÖNHOIDON PALVELUESIMIESTÄ   vastaamaan oman alueensa arjen sujumisesta.   Miksi kannattaa tulla Coorille?
Työsuhde on totta kai vakituinen ja kokoaikainen nykyaikaisine työn joustoineen. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia. Porukassamme vallitsee hyvä, kehittymishaluinen ja huumorintajuinen ilmapiiri. Tämä on hyvä tilaisuus kiinteistönhoidon ammattilaiselle syventää omaa osaamista ja kehittyä kasvavan yrityksemme mukana.   Mitä tontillesi kuuluu?
Palveluesimiehenä katsot että arki rullaa ja tiimisi tietää vastuunsa ja tehtävänsä. Toimit asiakaskohteidesi kiinteistönhoitajien työhön osallistuvana lähiesimiehenä ja sparraat heitä onnistumaan työssään. Työkalupakistasi löytyy keinoja henkilöstön motivointiin ja kehittämiseen. Omalla työlläsi olet vastuussa asiakaslupauksen täyttymisestä ja yhteisten toimintatapojemme toteutumisesta. Oleellinen osa työtäsi ovatkin töiden suunnittelu, työn valvonta ja työturvallisuudesta huolehtiminen. Hallinnollisiin tehtäviisi kuuluu työvuorosuunnittelu, rekrytointeihin osallistuminen ja henkilöstötarpeen ennakointi. Taustatukenasi on ison organisaation tukitoiminnot.   Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta kiinteistöpalvelualalta ja esimiestehtävistä. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, reipas työote ja hyvät IT-, organisointi- sekä vuorovaikutustaidot. Odotamme, että alalle ominaiset prosessit ja talouden käsitteet ovat sinulle tuttuja ja pystyt työskentelemään annettujen tavoitteiden puitteissa. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Sinulla on voimassa olevat luvat ja kortit (Työturvakortti) ja tarvittaessa pystyt itse ajelemaan kiinteistötraktoria.   Elämänasenteesi on positiivinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet esimiehenä helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun tehtävältäsi? Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 13.10. Voit soitella lisätietoja tehtävästä sopimuspäällikkö Johan Pöntiselltä arkisin 9-15 p. 050 347 0946. Käy tutustumassa meihin coorilaisiin myös Instagramissa (coor_suomi)ja Facebookissa (Coor Suomi).