(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon palveluesimies pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

KIINTEISTÖNHOIDON PALVELUESIMIESTÄ

vastaamaan oman alueensa arjen sujumisesta.

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme

Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden kiinteistönhoidon ammattilaiselle syventää omaa osaamista ja kehittyä kasvavan yrityksemme mukana. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen nykyaikaisine työn joustoineen. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan.

Porukassamme vallitsee hyvä, kehittymishaluinen ja huumorintajuinen ilmapiiri.

Kiinteistönhoidon palveluesimiehen keskeinen työnkuva

Palveluesimiehenä katsot että arki rullaa ”tontillasi” ja tiimisi tietää vastuunsa ja tehtävänsä. Toimit asiakaskohteidesi kiinteistönhoitajien työhön osallistuvana lähiesimiehenä ja sparraat heitä onnistumaan työssään. Työkalupakistasi löytyy keinoja henkilöstön motivointiin ja kehittämiseen. Omalla työlläsi olet vastuussa asiakaslupauksen täyttymisestä ja yhteisten toimintatapojemme toteutumisesta. Oleellinen osa työtäsi ovatkin töiden suunnittelu, työn  valvonta ja työturvallisuudesta huolehtiminen. 

Hallinnollisiin tehtäviisi kuuluu työvuorosuunnittelu, rekrytointeihin osallistuminen ja henkilöstötarpeen ennakointi. Taustatukenasi on ison organisaation tukitoiminnot.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä vahvaa kokemusta kiinteistöpalvelualalta ja esimiestehtävistä. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, reipas työote ja hyvät IT-, organisointi- sekä vuorovaikutustaidot. Odotamme, että alalle ominaiset prosessit ja talouden käsitteet ovat sinulle tuttuja ja pystyt työskentelemään annettujen tavoitteiden puitteissa. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. 

Elämänasenteesi on positiivinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet esimiehenä helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Kuten ammattilaisena tiedät, hommaa ja vastuuta on sopivasti ja hyvä stressinsietokyky sekä oman työn hallinnan taitosi ovat tehtävässä onnistumisen kannalta oleellisia.   

Kiinnostuitko?

Kuulostiko tämä sinun tehtävältäsi? Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 25.8. Jos jokin asia jäi askarruttamaan lisätietoja tehtävästä antaa sopimuspäällikkö Johan Pöntinen arkisin 9-15 p. 050 347 0946.