(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon opettaja
Kiipulan ammattiopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme Kiipulan ammattiopistoon KIINTEISTÖNHOIDON OPETTAJAA Vantaan toimipaikkaan.

Opettaja vastaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen perustutkinnon kiinteistönhoidon osaamisalan opetuksesta yhdessä muun opetustiimin kanssa. Opettajan tehtäviin kuuluvat opetuksen lisäksi vastuuopettajan tehtävät (HOKS-työ), työelämäyhteistyö sekä moniammatillinen kuntoutus- ja verkostoyhteistyö.

Pätevyytenä edellytämme kiinteistöpalvelujen ammatillista osaamista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on opettajan ja ammatillisen erityisopettajan pätevyys.

Eduksi katsotaan monipuolinen kiinteistöhoidon työkokemus sekä kokemus erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden opetuksesta ja ohjaamisesta. Arvostamme tiimityötaitoja, kehittävää työotetta ja työelämäsuuntautuneisuutta. Koulutus toteutetaan työvaltaisesti yhteistyössä eri kiinteistöalan organisaatioiden kanssa.

Tehtävään valitulle tarjoamme jäsenyyden moniammatillisessa työyhteisössämme sekä kokeneen työtiimin tuen.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus 5.8.2019 alkaen tai joustavasti elokuun aikana. Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Olemme savuton työpaikka.

Hakemukset 22.7.2019 mennessä sähköisellä hakulomakkeella. Haastattelut käydään viikoilla 31.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Anne Saari puh. 040 9052 884 anne.saari(at)kiipula.fi ja Jukka Kujala puh. 040 9052 827, jukka.kujala(at)kiipula.fi.