(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon kausityöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

Haemme Lappeenrannan alueelle reippaita ja itsenäiseen työhön kykeneviä kiinteistönhoidon kausityöntekijöitä tulevalle talvelle ja keväälle.

Työt koostuvat lumitöistä, ulkoalueiden ns. roskalenkeistä ja liputustöistä liputusaikojen mukaan. Työaika on lähinnä varhaisaamusta tai aamusta, mutta töitä on myös iltaisin ja jopa yöaikaan, jos on lumisateita. Työ vaatii intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työmäärään vaikuttaa lumitilanne ja sääolot. Tulevana talvilomakautena töitä on myös tarjolla enemmän. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2019 asti.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamisessa sekä perustaidot IT-järjestelmien käytössä. Arvostamme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja aikaisempaa kokemusta ulkoaluetöistä. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle lisäansioiksi ja tästä voit saada mahdollisesti myös kesätyön tulevalle kesälle.

Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa mielessä, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.3.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -