Kiinteistönhoidon kausityöntekijä ulkotöihin Kemiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Etsimme Kemiin talvikaudeksi 

ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ 

määräaikaiseen ja tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen 30.4.2021 asti. Työ onkin sovitettavissa erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai sinulle, jolle tuntityö sopii muuten hyvin elämäntilanteeseen. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Mitä tehtäväsi pitävät sisällään?
Työtehtäviisi kuuluu käsilumitöitä kuten lumen poistaminen portaikoista ja sisäänkäyntien edustalta lapiolla ja lumikolalla. Lisäksi tehtäviin kuuluu liukkauden estämistä huolehtimalla hiekoituksista ja suolauksesta. Myös pienkoneajot ovat osa työnkuvaa. Työvuorot ovat usein aikaisin aamusta ja sijoittuvat lumentulon mukaan satunnaisesti kaikille viikonpäiville. 


Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tässä työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta vaan reippaan asenteen työntekoon ja hyvän fyysisen kunnon. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lumitöistä, katsomme sen toki eduksesi. Puhut sujuvasti suomea työkielenä  ja sinulla on B-ajokortti. 

Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi?
Jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta hae työpaikkaa viimeistään 28.10. Hakemukselle ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, meille riittää, että kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi ja osaamisestasi hakulomakkeella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 7-15 palvelupäällikkö Ilpo Isomäki. Ilpon tavoitat numerosta 040 301 3606.

.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot