(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoidon asiantuntija
Espoon Asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Haemme kiinteistöasiantuntijoiden tiimiin

KIINTEISTÖNHOIDON ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen huoltopäällikön työpariksi.

Tehtävässä toimit yhtiömme kiinteistönhoidon asiantuntijana ja arvioit sekä ohjaat valmentavalla otteella huollon toimintaa. Tavoitteena on parempi asiakastyytyväisyys, laadun parantaminen ja kiinteistöjen ylläpitävän hoidon valvominen ja ohjaaminen. Kiinteistönhoidon asiantuntijana vastaat myös teknisen huollon kehittämisestä ja taloteknisten järjestelmien toiminnan varmistamisesta sekä tehokkaasta käyttämisestä.

Toivomme sinulta vähintään 5 vuoden monipuolista kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä ja korjaustöiden teettämisestä. Eduksi katsotaan kiinteistönhoidon työnjohtokokemus. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä peruskoulutusta. Omaat teknisiä taitoja kiinteistötekniikasta ja -automaatiosta sekä rakennustekniikasta. MS Office -taitosi ovat ajan tasalla.

Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä toimit asiakaslähtöisesti. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky edesauttavat tehtävässä onnistumista. Tule mukaan vaikuttamaan, että espoolaiset voivat jatkossakin asua kodikkaasti ja kohtuuhintaisesti. Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Mukavaan ja auttavaan työyhteisöömme on helppo liittyä.

Hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen pyydämme ystävällisesti lähettämään 24.2.2019 mennessä rekrytointi@espoonasunnot.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Asunnot Oy:n kiinteistöpäällikkö Hannu Rahkila puhelimitse 040-5773935 ma 11.2. klo 13-16 ja to 21.2. klo 8-11 ja sähköpostitse hannu.rahkila@espoonasunnot.fi