(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistön ylläpitoinsinööri, kiinteistönhallintaan
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Kiinteistön ylläpitoinsinööri, kiinteistönhallintaan

Työavain 4-131-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.09.2019 kello 15:45
Tilapalvelut -liikelaitos , Tekniikantie 15, 5. krs 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Tilapalvelut-liikelaitos hakee Kiinteistön ylläpitoinsinööriä toimitilahallinnon monipuolisiin tehtäviin. Pääasialliset työtehtävät: Kaupungin omistamien kiinteistöosakeyhtiöiden teknisen hallinnon asiantuntijatehtävät yhteistyössä yhtiöiden toimitusjohtajien ja hallitusten kanssa. Yhtiöt ovat pääasiassa kaupungin omistamia. Tehtävän pääpaino on PPP-hankkeet, elinkaarimallilla toteutettavien investointien, sopimusten ja yhtiöhallintoon liittyvien tehtävien hoitaminen yhteistyössä tilojen käyttäjien ja muiden yhteistyötahojen kanssa, sekä tuleviin hankkeisiin liittyvä toiminnan kehittäminen. Kiinteistöjen teknisen kunnon selvittäminen, kuntoarvioiden hankinta kilpailutuksella, kuntoarvioiden sisällön tarkastaminen. Hallitustyöskentely kaupungin osakeyhtiöissä. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämishalukkuutta ja itsenäistä työotetta ja kokemusta kiinteistöalan hallinnosta. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto. Lisäksi arvostamme kiinteistöalan koulutuksia kuten FMA, AIT, ITS-tek, ITS tai IAT.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, kokemusta kiinteistöalalta, hyvää tietotekniikkaosaamista, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi arvostamme ruotsin - ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3337,98 €/kk + mahdolliset kokemuslisät
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / viikkoLisätietoja tehtävästä
Kiinteistöpalvelupäällikkö Leif Ilander
043 824 7633