(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistön kunnossapitotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin kiinteistön kunnossapitotyöntekijää. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työsuhde on määräaikainen syyskuun loppuun asti.

Työtehtävissä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen- ja englanninkielen taitoa. Työhön perehdytetään ja työtä tehdään samassa vuorossa toisen henkilön kanssa. Pääpaino tehtävässä on tukea tuotannon toimintaa, työtehtäviin kuuluu mm. tuotannon alueen puhtaanapito ja kalustejärjestelyistä huolehtiminen. Työtä tehdään arkipäivisin ja työtunteja kertyy 40 h/vko. Tällä hetkellä työtä tehdään 2-vuorotyönä, mahdollisesti jatkossa siirrytään 3-vuorotyöhön.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Elvi Koistinen, sähköpostitse elvi.koistinen@adecco.fi tai numerosta 040 614 7742.