(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖN KESKIJÄNNITE- JA PÄÄJAKELUVERKON SÄHKÖASENTAJA
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme toimipaikkaamme Helsinkiin

KIINTEISTÖN KESKIJÄNNITE- JA PÄÄJAKELUVERKON SÄHKÖASENTAJAA

Toimit kunnossapitopalveluyksikössä vastaten Meilahden alueen keskijännite-, kojeisto- ja pääjakeluverkosta Helsingin alueella. Ensisijaisen tehtäväkentän lisäksi työn kuvaan kuuluvat myös pienjänniteasennukset. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa asennuksissa ja käyttötoimenpiteissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi.

Haemme ensisijaisesti kokenutta osaajaa ja kokemuksesi kattaa mm. keskijänniteverkon huolto- ja käyttötoimenpiteet, suojareleet ja katkaisijat, muuntamoiden ja pääkeskusten huolto- ja käyttötoimenpiteet ja muut kojeistot. Microscada on yksi tärkeä työvälineesi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksestasi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antavat sähkötöiden johtaja Ilpo Suomalainen puh. 050 427 2767 ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen 050 597 9073. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 28.2.2018 mennessä linkistä: http://www.hus-kiinteistot.fi/avoimet_tyopaikat