(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistön huoltotyöntekijä, Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!  

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kiinteistön huoltotyöntekijää Espooseen vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työ sisältää myös ulkoalueiden hoitoa. Työaika on arkisin klo 7-15 / klo 8-16, mutta olet tarvittaessa valmis myös päivystykseen.

Etsimällämme kiinteistönhuoltajalla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy kiinteistönhuollon perustutkinto tai muu työhön soveltuva koulutus.

Työtä tehdään useissa eri kohteissa.

Odotamme hakijoilta lisäksi:

- Reipasta asennetta

- Luotettavuutta ja vastuunkantoa

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Halua ja kykyä uuden oppimiseen

Työaika on 37,5 h / viikko.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen ja työvälineet, sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut ja mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus tulemaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta!

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!