(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖMESTARI
Tapiolan Monitoimiareena

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Tule sparraamaan ja tukemaan Metroareenalle hallimestareitamme kaikissa kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä.

Vastuullasi on mm. Metro Areenan päivittäinen kunnossapito, kiinteistönhoito, pienhankinnat, alihankinnat, sekä korjausprojektien valvonta. Olet hallimestariemme ”kymppi”, vastaten työnjohdosta, töiden ja vuorojen suunnittelusta sekä toimintamallien kehittämisestä. Tehtävänäsi on valvoa, että talo on asiakkaita varten paraatikunnossa ja katsoa että suunnitellut työt sujuvat saumattomasti. Lisäksi työhösi kuuluu luoda ja ylläpitää hyvä ja toimiva vuorovaikutus hallinnon, hallimestarien ja käyttäjien välillä.

Odotamme, että sinulla on tavoitteellinen ote toiminnan kehittämiseen, suunnitelmallisuutta sovittujen asioiden toteuttamiseen ja loppuunsaattamiseen, sekä oma-aloitteisuutta ja käytännönläheisyyttä. Sinulla on tehtävään soveltuva kiinteistöalan tai talotekniikan koulutus tai vastaavasti pitkä kokemus. Sinulta löytyy perusosaaminen Office-ohjelmista, sekä rutkasti organisointikykyä ja ”maalaisjärkeä” ratkaista mahdolliset ongelmatilanteet asiakastarpeisiin, talotekniikkaan, tai huoltoon liittyen. Sinulta löytyy kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja vahvaa näyttöä kiinteistön hoidosta ja kykenet haastamaan meitä uusia toimintamalleja ehdottamalla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja mielellään myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisessa ja uniikissa monitoimiareena-ympäristössä. Käyttöasteemme ja kävijämäärämme ovat kasvussa ja meillä on mahdollisuus työelämän joustoihin. Saat tehtäväsi tueksi johdon, isännöitsijän sekä osaavien hallimestarien tuen. Toimipisteesi sijaitsee Espoon Urheilupuistossa hyvien yhteyksien varrella.

Voisiko oma urapolkusi suuntautua seuraavaksi Espoon Metro Areenalle? Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Eija Laine puh. 040-809 2997. Käsittelemme hakemuksia päivittäin, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen heti ja viimeistään 29.2.2020 osoitteesta www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15013.