Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme nyt Tampereelle vahvistusta osaksi kiinteistöjen managerointi-tiimiämme. Etsitkö siis mielenkiintoista ja haastavaa työtehtävää? Oletko kiinnostunut älykkäistä teknisistä ratkaisuista? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Kiinteistömanagerina vastaat asiakkaidemme nimettyjen kiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluvat mm. tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen. Vastaat myös itsenäisesti palveluiden valvonnasta ja ohjaamisesta sekä raportoinnista.

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta. Managerointi-tiimiämme yhdistää hyvä tekemisen meininki ja panostamme hyvinvointiin ja jaksamiseen. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut, kuten mm. lounas-, liikunta- ja hierontaedut, omat työterveyspalvelut sekä tulospalkkion. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

 

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tekniikan alan koulutus (insinööri tai teknikko), mutta tekniikan alan koulutuksen voit myös korvata pitkällä alan työkokemuksella. Arvostamme kokemusta kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvaa isännöintialan koulutusta (ITS TEK tai vastaava).

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin asiakkuuspäällikkö Teuvo Lähteenmäki p. 050 390 1790. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 7.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian. #LI-TN1

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot