Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Caverion Suomi Oy, palveluiden johtaminen

Haemme nyt uutta vahvistusta Kokkolan, Vaasan tai Seinäjoen alueelle osaksi kiinteistöjen managerointi-tiimiämme. Etsitkö siis mielenkiintoista ja haastavaa tehtävää? Oletko kiinnostunut älykkäistä teknisistä ratkaisuista? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Caverion on vastuullinen työnantaja ja siitä meillä on näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja pidämme huolen, että kilpailukykyisen palkan lisäksi nautit monipuolisista henkilöstöeduista, kuten lounas- ja liikuntaedut sekä tulospalkkio. Tarjoamme myös mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. 

Mikäli sinulla on kiinteistöjen energiatehokkuus sekä rakennuttaminen lähellä sydäntäsi, meillä pääset tekemään yhteistyötä asiakkaamme kanssa ja kehittämään toimintaa. Saat työskennellä itsenäisesti ja voit luottaa ammattitaitoiseen, työpanostasi arvostavan tiimin tukeen. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Uutena kiinteistömanagerina vastaat asiakkaidemme nimettyjen kiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluvat mm. tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen. Vastaat myös itsenäisesti palveluiden valvonnasta ja ohjaamisesta sekä raportoinnista.

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo muutaman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä. Tekniikan alan koulutus (insinööri tai teknikko) katsotaan eduksi, mutta voit korvata koulutukset pitkällä alan kokemuksella. Arvostamme myös kokemusta kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvaa isännöintialan koulutusta (ITS TEK tai vastaava).

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin asiakkuuspäällikkö Janne Pietilä, p. 0500 891 906 tai janne.pietila@caverion.com 

Hae tehtävää 19.1.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. #LI-TN1

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot