Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Olisitko sinä uusi kiinteistömanagerimme ja työcaverimme?

Kiinteistömanagerina vastaat valikoitujen kiinteistöjen teknisestä manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä. Toimit sulavana tulkkina ja koordinoijana kiinteistön eri sidosryhmien välillä. Haemme nyt useita osaajia täydentämään tiimiämme.

Lopullinen työnkuvasi määräytyy kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Se voi näyttää seuraavanlaiselta:

  • Varmistat, että palveluntuottajat toimivat kiinteistön omistajan asettamien tavoitteiden mukaisesti. Sovitut tehtävät hoituvat ajallaan ja laadukkaasti.
  • Selität tekniset ja taloudelliset koukerot ymmärrettävästi kiinteistön omistajalle.
  • Huolehdit, että kiinteistö pysyy hyvässä kunnossa ja säilyttää tuottavuutensa ja arvonsa – kenties omalla toiminnallasi jopa autat parantamaan niitä.
  • Kommunikoit kiinteistön käyttäjien tai vuokralaisten kanssa arjen asioista.
  • Ymmärrät asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja pidät huolen niiden toteutumisesta.
  • Varmistat, että kiinteistön käyttäjät saavat nauttia mukavista olosuhteista.
  • Hoidat vakaasti projektinhallinnan korjaus- ja muutosprojekteissa.
  • Raportoit tarkasti johtamiesi kiinteistöjen toiminnasta ja taloudesta.

Kiinteistömanageri onkin varsinainen kiinteistöalan multitalentti: hallitset sekä teknisen että hallinnollisen puolen ja omistat myös reilusti asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Tuemme kyllä kouluttautumisessa, joten ei haittaa, vaikka jokaista osa-aluetta et vielä hallitse suvereenisti. Sinulla on teknisen alan koulutus, kenties insinöörin tai teknikon paperit. Tai sitten olet kerryttänyt ammattitaitosi työelämässä – osaaminen ja hyvä asenne ovat meille papereita tärkeämpää. Mikäli kaipaat vaihtelua ja monipuolisia työtehtäviä, tämä pesti on sinulle tehty.

Psst. Kiinteistöjohtamisen tiimissämme on muuten auki mm. energia-asiantuntijan ja projektipäällikön paikat – käy kurkkaamassa kaikki avoimet paikat kampanjasivultamme.

Miksi kiinteistömanageriksi Caverionille?

Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Ja meillä on siitä näyttöjä: olemme esimerkiksi pudottaneet asiakkaamme Varman CO2-päästöjä 1800 tonnia kahdessa vuodessa. Caverionilla pääset tekemään muutosta yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa.

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). 

Kenties näistä syistä kiinteistöjohtamisen tiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa. Kiinteistömanagerimme Mallan mielestä parasta Caverionilla onkin työilmapiiri ja työn haastavuus. Lue lisää Mallan työstä caverikirjastamme.


Työn sijainti
: Töitä riittää koko Suomessa, mutta etenkin pk-seudun, Tampereen ja Oulun porukkamme kaipaavat uusia työcavereita. 

Työn aloitus: meillä on nyt useita paikkoja auki, joten aloittamisesta voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan.


Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää 13.12.2021 mennessä täyttämällä helppo hakulomakkeemme sivun lopussa.

Kysy lisätietoja avoimesta työpaikasta soittamalla tai meilaamalla Riitta Sarvilinnalle (pk-seutu): 050 390 1344, riitta.sarvilinna@caverion.com 6.11. klo 14-15, 3.12. klo 14-15, 10.12. klo 13-15 tai Markku Sattalle (muu Suomi): 050 390 0374, markku.satta@caverion.com 6.11. klo 14-15, 3.12. klo 14-15, 10.12. klo 13-15.

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Kiinteistöjohtamisen tiimissä pidämme huolen siitä, että kiinteistöjen käyttäjillä on mukavat olosuhteet olla ja työskennellä kiinteistön koko elinkaaren ajan. Työmme tuloksena kiinteistöjen arvo säilyy ja kiinteistöjen toiminta kehittyy kestävämpään suuntaan.

Tälläkin hetkellä hallinnoimme 1 100 erilaista kiinteistöä. Mukana on niin toimistoja, kauppakeskuksia, logistiikkakeskuksia, data centereitä, kuin kouluja ja uima- ja jäähallejakin. Johdettavia neliöitä kertyy peräti 4 miljoonan neliömetrin verran. 

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot