(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Onko kiinteistöjen energiatehokkuus sekä rakennuttaminen lähellä sydäntäsi? Etsimme asiakaslähtöistä ja aikaansaavaa kiinteistömanageria Tampereen alueelle. Meillä pääset tekemään yhteistyötä asiakkaamme kanssa ja kehittämään toimintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän sekä älykkäät tekniset ratkaisut. Nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaetu. Saat työskennellä itsenäisesti ja voit luottaa ammattitaitoiseen caveritiimiin. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä vastaat tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestämisestä, sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seurannasta ja kehityksestä. Vastaat palveluiden valvonnasta, ohjaamisesta sekä raportoinnista.  Työskentelet yhdessä asiakkaiden ja palveluntuottajien kanssa. Sinulla on lisäksi joustavuutta liikkumiseen.

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo muutaman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tekniikan alan peruskoulutus (insinööri tai teknikko). Eduksi katsomme osaamisen kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa. Arvostamme myös tehtävään soveltuvaa isännöintialan koulutusta (ITS TEK tai vastaava). 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 20.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa asiakkuuspäällikkö Teuvo Lähteenmäki p. 050 390 1790. #LI-TN1