(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020
Haemme nyt Vantaalle uutta vahvistusta osaksi kiinteistöjen managerointi-tiimiämme. Etsitkö siis mielenkiintoista ja haastavaa tehtävää? Oletko kiinnostunut älykkäistä teknisistä ratkaisuista? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän sekä älykkäät tekniset ratkaisut työtäsi helpottamaan. Caverion on vastuullinen työnantaja ja siitä meillä on näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaedut sekä tulospalkkio. Saat työskennellä itsenäisesti ja voit luottaa ammattitaitoiseen caveritiimiin. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja palveluntuottajien kanssa. Vastaat tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestämisestä, sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seurannasta ja kehityksestä. Ylläpidon valvonta, ohjaus sekä budjetointi kuuluvat tehtäviisi. Sinulla on lisäksi joustavuutta liikkumiseen.

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo muutaman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä sekä isännöinti- tai tekniikan alan koulutus (insinööri tai teknikko). Eduksi katsomme osaamisen kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa. Eduksi katsomme englannin kielen osaamisen.

Voit olla alan kokenut konkari tai uusi kasvava kyky, tärkeintä on asiakaslähtöinen asenne ja motivaatio kehittymiseen. Hae siis tehtävään 20.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa yksikönpäällikkö Kai Lange, torstaina 10.9. klo 14-16 ja tiistaina 15.9. klo 11-13, p. 050 552 3002. #LI-TN1