(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Ovatko kiinteistöjen energiatehokkuus sekä rakennuttaminen lähellä sydäntäsi? Oletko asiakaslähtöinen ja aikaansaava kehittäjä? Meillä pääset tekemään yhteistyötä asiakkaan kanssa ja kehittämään toimintaa kohteissa. Saat työskennellä itsenäisesti ja sinulla on ammattitaitoinen caveritiimi takanasi. Tutustu meihin:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän sekä älykkäät tekniset ratkaisut. Nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Meillä saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä vastaat tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestämisestä, sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seurannasta ja kehityksestä. Vastaat palveluiden valvonnasta, ohjaamisesta sekä raportoinnista. Sinulla on lisäksi joustavuutta liikkumiseen.

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo muutaman vuoden käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tekniikan alan peruskoulutus (insinööri tai teknikko). Eduksi katsomme osaamisen kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja rakennuttamistehtävien hoitamisesta. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa. Arvostamme myös tehtävään soveltuvaa isännöintialan koulutusta (ITS TEK tai vastaava).

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 10.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa asiakkuuspäällikkö Teuvo Lähteenmäki p. 050 390 1790. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse: palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1