(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja
tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmian kehitys- ja tukipalveluissa pääset kehittämään ja laittamaan oman osaamisesi likoon kiinteistömanagerin tehtävässä. Hyvän ja ammattimaisen kiinteistö manageerauksen avulla voimme vaikuttaa asiakkaidemme tyytyväisyyteen sekä kiinteistöjen käyttäjien viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Tarjoamme vastuullista ja monipuolista työtä, lukuisia erityyppisiä työtehtäviä ja uramahdollisuuksia jokaiseen makuun. Haluathan olla omalta osaltasi kehittämässä Palmian asiakastyytyväisyyttä sekä manageerauspalveluita.

Haemme energiseen asiantuntija tiimiimme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoista kiinteistö manageria.
Kiinteistömanagerin työnkuvaasi sisältyy muun muassa kiinteistöjen ylläpidon johtaminen, palveluverkoston sopimusten ylläpito ja kilpailuttaminen, palveluverkoston valvonta, kustannusten ja budjetin seurantaa, käyttäjäpalveluiden ohjausta, yhteistyöpalaverit asiakkaan kanssa sekä raportointia. Vastaat oman asiakkaidesi asiakastyytyväisyydestä sekä asiakassuhteen kehityksestä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa isännöinti alan tutkintoa (ITS TEK tai vastaava), tekniikan alan peruskoulutusta tai muutoin soveltuvaa koulutusta. Lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kieli. Englannin kielen taito on suotavaa. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava sekä asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti. Koska työskentelet liiketoiminnan kehitystiimissä, odotamme sinulta kehittävää ja idearikasta työskentelyotetta.

Ennen kaikkea etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joka omalla persoonallaan ja positiivisella energiallaan saa niin asiakkaat kuin kollegat innostumaan ja jolta löytyy myös sopivanlaista pelisilmää ja tilannetajua eri sidosryhmien kanssa toimiessa. Olet myös valmis kantamaan vastuuta ja tekemään ratkaisuja tiukoissakin tilanteissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja, Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa tiimin vetäjä Pekka Tuokko numerosta 040 350 6452. Parhaiten tavoitat Pekan torstaina 5.12. klo 9:00 – 10:00,
maanantaina 9.12. klo 15:00 – 16:00 sekä keskiviikkona 11.12. klo 10.00 – 11.00.

Täytä hakemus osoitteessa www.palmia.fi/avoimettyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.12.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.