(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Haemme nyt Turun toimipisteeseen innostunutta

Kiinteistömanageria

Onko asukkaiden viihtyvyyden varmistaminen sinulle sydämen asia? Nautitko laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kiinteistömanageri.

Sinun roolisi

Toimit asuntokohteidemme kiinteistömanagerina ja vastaat kiinteistöjemme ylläpidosta. Tehtäviin kuuluu kunnossapito-, rakennus- ja taloteknisten hankkeiden ohjaus sekä kiinteistöjen talouden seuranta. Vastaat siitä, että kiinteistöjemme viihtyvyys ja arvo säilyvät. 

Mitä odotamme

Sinulla voi olla teknisen tai talouden alan koulutus tai muuten hankittua kiinteistönpidon osaamista. Arvostamme teknistä ja hallinnollista osaamista, sekä kokemusta asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä. Kiinteistömanagerina toimit tärkeässä tehtävässä asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen, ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä. Pyrit jatkuvasti kehittymään ja löydät ratkaisuideoita toimintamme kehittämiseksi. Microsoft Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja, eikä tietotekniikka tuota ongelmia. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?   

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Henri Lievonen p. 040 9222 436. 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 22.9.2019 alla olevan hakulinkin kautta.