(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Oletko yhteistyöhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä, joka etsii uusia haasteita kiinteistöjen manageroinnin parista? Hae heti mukaan huipputiimiimme mielenkiintoisten toimitilakiinteistöjen pariin!

Etsimme nyt sinua innostunut ja asiakasorientoitunut osaaja, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä. Asiakaskohteina ovat modernit logistiikka-, toimisto- ja kauppakeskuskiinteistöt.  

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Tässä työssä pääset tekemään yhteistyötä asiakkaiden sekä palveluntuottajien kanssa ja toivommekin, että asiakaspalvelu on sinulle tärkeä juttu etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta.

Monipuolisen tehtäväsi ydintä on toimitilakiinteistöjen managerointi, ylläpito ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Vastaat kiinteistöjen teknisestä, pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen teknisestä arvokehityksen varmistamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat mm.

  • yhteistyö kiinteistöjen käyttäjien, palveluntuottajien ja muiden sidosryhmien kanssa
  • tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen
  • budjetointi ja talouden seuranta
  • huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen
  • ylläpidon valvonta ja ohjaaminen
  • PTS -seuranta
  • raportointi

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja kokemusta rakennuttamisesta sekä muutosprojekteista. Olet motivoitunut ja halukas oppimaan uutta ja lähdet innolla kehittämään niin yrityksen toimintaa kuin omaa tekemistä.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa asiakkuuspäällikkö Minna Leismala, p.040 861 9957. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 28.08.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.