(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Oletko yhteistyöhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä, joka etsii uusia haasteita kiinteistöjen manageroinnin parista? Hae heti mukaan huipputiimiimme!

Etsimme nyt sinua innostunut ja asiakasorientoitunut osaaja, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä. Toimipisteesi tulee olemaan Hämeenlinnassa, myös Tampereen tai Vantaan toimipisteeltä käsin tätä tehtävää voi niin halutessaan hoitaa.

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat osaajat ja asiantuntijat. Tässä työssä pääset tekemään yhteistyötä asiakkaiden sekä palveluntuottajien kanssa ja toivommekin, että asiakaspalvelu on sinulle tärkeä juttu etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi asianmukaisen ja hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta.

Monipuolisen tehtäväsi ydintä on toimitilakiinteistöjen managerointi, ylläpito ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Vastaat kiinteistöjen pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen arvokehityksen varmistamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat mm.:

  • tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen
  • huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen
  • ylläpidon valvonta ja ohjaaminen
  • raportointi
  • pitkäntähtäimen korjaussuunnittelu (PTS)
  • budjetointi
  • tiivis yhteistyö asiakkaiden ja palveluntuottajien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva isännöintialan koulutus (ITS®TEK, kiinteistöpäällikön tutkinto tai vastaava) tai tekniikan alan koulutus (LVI-insinööri AMK, teknikko tai vastaava tutkinto). Voit olla alan kokenut konkari tai uusi kasvava kyky, tärkeintä on asiakaslähtöinen asenne ja motivaatio kehittymiseen. Työtehtävä ei edellytä englanninkielen taitoa, mutta osaaminen luetaan kuitenkin eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Kai Lange, p. 050 552 3002.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 26.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla.