(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Oletko yhteistyöhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä, joka etsii uusia haasteita kiinteistöjen manageroinnin parista? Hae heti mukaan huipputiimiimme mielenkiintoisten toimitilakiinteistöjen pariin!

Etsimme nyt sinua innostunut ja asiakasorientoitunut osaaja, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä. Työhönottopisteesi sijaitsee Vantaan Vapaalassa.

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Tässä työssä pääset tekemään yhteistyötä asiakkaiden sekä palveluntuottajien kanssa ja toivommekin, että asiakaspalvelu on sinulle tärkeä juttu etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta.

Monipuolisen tehtäväsi ydintä on toimitilakiinteistöjen managerointi, ylläpito ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Vastaat kiinteistöjen pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen arvokehityksen varmistamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat mm.

  • tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen
  • huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen
  • ylläpidon valvonta ja ohjaaminen
  • raportointi
  • pitkäntähtäimen korjaussuunnittelu (PTS)
  • budjetointi
  • tiivis yhteistyö asiakkaiden ja palveluntuottajien kanssa

Sinulla on tehtävään soveltuva isännöintialan koulutus (ITS TEK, kiinteistöpäällikön tutkinto tai vastaava) tai tekniikan alan peruskoulutus. Voit olla alan kokenut konkari tai uusi kasvava kyky, tärkeintä on asiakaslähtöinen asenne ja motivaatio kehittymiseen. Työskentelet sujuvasti myös englanninkielellä, muu kielitaito ja osaaminen luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa arkisin klo 9-15 asiakkuuspäällikkö Matias Lehtonen, p. 050 323 9236. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 09.06.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.