Kiinteistömanageri
TA-Asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Espoon toimipisteeseen innostunutta

Kiinteistömanageria

Onko asukkaiden viihtyvyyden varmistaminen sinulle sydämen asia? Nautitko projektien vetämisestä ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kiinteistömanageri.

Tehtäviisi vuokra-asuntojen kiinteistömanagerina kuuluu mm. kiinteistöjen kunnossapito-, rakennus- ja taloteknisten hankkeiden aikataulutus, suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi olet mukana kehittämässä kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vastaat siitä, että kiinteistöjemme viihtyvyys ja arvo säilyy.

Sinulla voi olla teknisen tai talouden alan koulutus tai muuten hankittua kiinteistönpidon osaamista. Voit olla alan kokenut konkari tai innostunut uran alussa oleva osaaja. Kiinteistömanagerina toimit tärkeässä tehtävässä asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta erinomaista otetta asiakaspalveluun ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä. Pyrit jatkuvasti kehittymään ja löydät ratkaisuideoita toimintamme kehittämiseksi. Microsoft Office – ohjelmat ovat sinulle tuttuja eikä tietotekniikka tuota ongelmia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia. Iltakokouksia isännöitsijöillämme on rajoitettu määrä, joten työaikasi painottuu pääsääntöisesti 07.30–17.30 väliseen aikaan. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaasi liukumien puitteissa.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa myyntipäällikkö Eija Imara-Väisänen, p. 040 9207 238, ke 6.3. klo 9-11 ja ti 12.3. klo 9-11.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään su 24.3.2019 rekry@ta.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241266
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Eija Imara-Väisänen