(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Oletko yhteistyöhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä, joka etsii uusia haasteita kiinteistöjen manageroinnin parista? Hae heti mukaan huipputiimiimme mielenkiintoisten pääkonttorikiinteistöjen pariin pääkaupunkiseudulla! Etsimme nyt sinua innostunut ja asiakasorientoitunut osaaja, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä.

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Tässä työssä pääset tekemään yhteistyötä asiakkaiden sekä palveluntuottajien kanssa ja toivommekin, että asiakaspalvelu on sinulle tärkeä juttu etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta.

Monipuolisen tehtäväsi ydintä on toimitilakiinteistöjen managerointi, ylläpito ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Vastaat kiinteistöjen pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen arvokehityksen varmistamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat mm.

  • päivittäinen yhteistyö kiinteistöjen käyttäjien, palveluntuottajien ja muiden sidosryhmien kanssa
  • tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen
  • budjetointi ja talouden seuranta
  • huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen
  • ylläpidon valvonta ja ohjaaminen
  • raportointi

Sinulla on tehtävään soveltuva isännöintialan koulutus (ITS TEK tai vastaava), tekniikan alan peruskoulutus tai muutoin soveltuva koulutus. Lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa asiakkuuspäällikkö Jarmo Pulliainen, p. 050 599 9750.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 21.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!