(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri sopimuskohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Turku

Caverion etsii kiinteistökohteiden elinkaaren hallintatehtäviin innostunutta ja asiakasorientoitunutta osaajaa, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä. Hae siis heti!

Monipuolisen tehtäväsi ydintä on kiinteistöjen managerointi, ylläpito ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Vastaat kiinteistöjen pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen arvokehityksen varmistamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat mm.

• tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen
• huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen
• ylläpidon valvonta ja ohjaaminen
• raportointi

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Sopimuskohteemme ovat erilaisia ja monipuolisia. Tässä työssä pääset tekemään yhteistyötä kiinteistöalan asiakkaiden kanssa ja toivomme että asiakaspalvelu on sinulle tärkeä juttu etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta.


Sinulla on käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvä tekniikan tuntemus ja soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta rakennustekniikan projektien hoitamisesta sekä automaatiotuntemusta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa aluepäällikkö Sami Pasi p. 050 390 1741. Caverionia rekrytoinnissa avustaa VMP Group ja lisätietoja prosessista saat HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Hae tehtävää 02.06.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1