Kiinteistömanageri Pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Me poistamme kiinteistöiltä eräpäivän – haluatko mukaan ammattilaistiimimme? Haemme nyt Pääkaupunkiseudulle

 

KIINTEISTÖMANAGERIA / TIIMIESIMIESTÄ

 

Minkälainen pesti kyseessä? Tässä tehtävässä vastaat nimettyjen asiakkuuksien kiinteistöjen ylläpidon ohjauksesta, luot ja hallinnoit kiinteistön budjettia ja huolehdit asiakkaan kiinteistöön liittyvistä tarpeista.

 

Ketä etsimme? Tehtävässä onnistumisen kannalta oleellista on, että sinulta löytyy vankka kokemus vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kiinteistöpäällikön roolista ja itsenäinen ote työhön. Soveltuva teknisen- tai isännöintialan koulutus tukevat sinua tehtävässä menestymisessä, rakennuttamiskokemus on hyödyksi. Vankan kokemuksesi kautta tunnistat ja ennakoit kiinteistöön liittyviä riskejä, jotka voisivat vaikuttaa asiakkaan liiketoimintaan. Sinulta tulisi löytyä myös vahvaa osaamista kiinteistötekniikasta sekä energiankäytön hallinnasta. Huoltokirjatekeminen on sinulle tuttua. Olet tiiviisti kiinni asiakkaan arjessa, joten toivomme sinulta ammattimaista otetta asiakastyöhön. Työtehtäviä varten tarvitset autoa. Jos sellaista ei sinulta löydy niin ei hätää, me hoidamme sen!

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa kiinteistömanageerauksen liiketoiminnannassa, jossa pääset kehittymään ja kehittämään. Pääset vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun ja kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta. 

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Hakuaika päättyy 20.9.2020 ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.  Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, tavoitat tulevan esimiehesi, asiakkuusjohtaja Antti Toivasen, perjantaina 11.9. klo 12-14 numerosta 0400 455 067.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383963
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anna Kallio (offre33672996.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: +358503855184
  • Sijainti: Helsinki