Kiinteistömanageri Keski-Suomeen
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta sekä kestävämpiä työskentely- ja asumisympäristöjä. Etsimme nyt

 

KIINTEISTÖMANAGERIA

 

Keski-Suomeen tai lähialueille, vastaamaan kiinteistöjemme laadukkaasta ylläpitotoiminnasta.

 

Mitä kaikkea on luvassa? Tässä tehtävässä vastaat kiinteistöjemme kunnossa- ja ylläpidon ohjauksesta ja budjettien hallinnasta. Toimit kiertotalouden edistäjänä tuodessasi esiin kiinteistöjen kehityskohteita ja ehdottaessasi niihin sopivia ratkaisuja. Toimit myös kiinteistöjen käyttäjien yhteyshenkilönä huolehtien asiakkaiden kiinteistöön liittyvistä tarpeista. Yksin töitä ei kuitenkaan tarvitse tehdä, sillä pääset osaksi vauhdikasta ja iloista neljän hengen tiimiä, jotka toimivat kiinteistömanagereina eri puolella Suomea!

 

Miten onnistut tehtävässä? Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on positiivinen asenne, ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä itsenäinen ja proaktiivinen ote työskentelyyn. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja osaamisesi kiinteistötekniikasta ja energiankäytön hallinnasta ovat ajan hermolla. Rakennuttamisosaaminen on tehtävässä eduksi, eikä soveltuvasta teknisen- tai isännöintialan koulutuksestakaan olisi pahemmin haittaa. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustusta riippuen siitä, mistä päin Suomea olet, joten toivomme sinulta matkustusvalmiutta.

 

Miksi sinun kannattaisi liittyä porukkaamme? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa kiinteistömanageerauksen liiketoiminnannassa. Pääset myös pörssiyhtiön kasvuun sekä kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta. 

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi, joten rustaa omannäköinen hakemuksesi jo tänään! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, tavoitat asiakkuusjohtaja Antti Toivasen perjantaina 4.6. klo 12-13 ja maanantaina 7.6. 12-13 numerosta 0400 455 067.

 

Miten rekrytointi etenee? Hakuajan päätyttyä 13.6. rekrytoinnissa etenevät hakijat pääsevät tekemään online-soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut järjestetään viikolla 25 ja soveltuvuusarviointihaastattelut viikolla 26.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462120
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35649100.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Jyväskylä