(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri kauppakeskuskiinteistöön
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Oletko yhteistyöhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä, joka etsii uusia haasteita kiinteistöjen manageroinnin parista? Hae heti mukaan huipputiimiimme mielenkiintoisten toimitilakiinteistöjen pariin!

Etsimme nyt sinua innostunut ja asiakasorientoitunut osaaja, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä. Asiakaskohteina on kaksi kauppakeskusta, toinen Helsingissä, toinen Tampereella.

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Tässä työssä pääset tekemään yhteistyötä asiakkaiden sekä palveluntuottajien kanssa ja toivommekin, että asiakaspalvelu on sinulle tärkeä juttu etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta.

Monipuolisen tehtäväsi ydintä on toimitilakiinteistöjen managerointi, ylläpito ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Vastaat kiinteistöjen teknisestä, pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen teknisestä arvokehityksen varmistamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat mm.

  • yhteistyö kiinteistöjen käyttäjien, palveluntuottajien ja muiden sidosryhmien kanssa
  • tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen
  • budjetointi ja talouden seuranta
  • huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen
  • ylläpidon valvonta ja ohjaaminen
  • PTS -seuranta
  • raportointi

Sinulla on tehtävään soveltuva isännöintialan koulutus (ITS TEK tai vastaava) tai tekniikan alan peruskoulutus. Toivomme jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä englannin kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa. Kokemus kauppakeskusympäristöstä on erittäin toivottavaa.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa asiakkuuspäällikkö Minna Leismala, p.040 861 9957. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 11.01.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.