(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri ja kiinteistömanageri-rakennustöiden valvoja
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Kuopion toimipisteeseen

Kiinteistömanageria ja kiinteistömanageri-rakennustöiden valvojaa

Onko asukkaiden viihtyvyyden varmistaminen sinulle sydämen asia? Nautitko projektien vetämisestä ja laaja-alaisesta tehtäväkentästä? Haluatko työskennellä itsenäisesti mutta osana mukavaa ja toisiaan tukevaa työporukkaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtäviisi kiinteistömanagerina kuuluu mm. vastata kohteiden isännöinnistä, kiinteistöjen kunnossapito-, rakennus- ja taloteknisten hankkeiden aikataulutus, suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi olet mukana kehittämässä kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vastaat siitä, että kiinteistöjemme viihtyvyys ja arvo säilyy. Kiinteistömanageri – rakennustöiden valvojan tehtäviin kuuluu näiden lisäksi uudiskohteidemme rakennustöiden valvonta.

Kiinteistömanagerin tehtävässä sinulla voi olla teknisen tai talouden alan koulutus tai muuten hankittua kiinteistönpidon osaamista. Kiinteistömanageri-rakennustöiden valvoja tehtävässä rakennusalan koulutus on edellytys. Voit olla alan kokenut konkari tai innostunut uran alussa oleva osaaja.

Molemmissa tehtävissä toimit tärkeässä tehtävässä asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta erinomaista otetta asiakaspalveluun ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä. Pyrit jatkuvasti kehittymään ja löydät ratkaisuideoita toimintamme kehittämiseksi. Microsoft Office – ohjelmat ovat sinulle tuttuja eikä tietotekniikka tuota ongelmia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävät ovat vakituisia ja alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuttajapäällikkö Markku Vartiainen, p. 045 7734 3930, ti 28.8. klo 12–14 tai ti 11.9. klo 12–14.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään su 16.9.2018 hakulinkin kautta. Merkitsethän hakemukseen kumpaa paikkaa haet.

https://my.teamio.com/recruit/public/vacancy?uid=6ee3584d-4a6f-4012-af1e-8d96992562c1&rps=202

Hakemuksessa ilmoitetut henkilötiedot rekisteröidään TA:n työnhakijarekisteriin. TA:n työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen voi tutustua täällä https://ta.fi/tietosuojaseloste#tyonhakija.