(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistömanageri, asuinkiinteistöt
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020
Omaatko kokemusta asuinkiinteistöjen manageroinnista? Palatko halusta kehittää työtäsi tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa? Haluatko päästä kehittämään uuden asuntobrändin toimintatapoja, luomaan täysin uutta palvelukokemusta ja miettimään uudesta näkökulmasta asuinkiinteistöjen teknistä johtamista? Etsimme nyt nuorekkaaseen ja kasvavaan NREP-asiakkuuteemme sinua innostunut ja asiakasorientoitunut osaaja!

Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti, mutta tukenasi ovat alamme parhaat asiantuntijat. Menestyneen ja kehittyvän yrityksen työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kouluttautumiseen ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön, joka luo parasta asiakaskokemusta. Managerointi-tiimiämme yhdistää hyvä tekemisen meininki ja panostamme hyvinvointiin ja jaksamiseen. Toimistollamme on käytettävissäsi mm. ravintola- sekä kuntosalipalvelut. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Työskentelet läheisessä yhteistyössä NREPin living operations-tiimin kanssa, joka vastaa mm. NREPin asuntokohteiden hallinnoinnista, vuokrauksesta ja ylläpidosta. NREPin tavoitteena on olla johtava asumisratkaisujen tuottaja, jonka ympäristöystävällisyys, palvelu ja asuntojen laatu ovat täysin omassa luokassaan. Olet avainasemassa luomassa uusia toimintamalleja niin vuokra-asuntokohteiden ylläpidon johtamiseen liittyen, huoneisto- ja vuosikorjauksiin liittyen sekä asuntotarkastuksiin. Tämä rooli ei ole perinteinen isännöitsijän rooli, vaan saat tyypillistä laajemman ja monimuotoisemman tehtäväkentän ja vastuualueen. 

NREPin asiakkuudessa kiinteistömanagerit eivät ole akuuteissa asioissa asukkaiden ensisijainen kontakti, joten pääset keskittymään toiminnan johtamiseen. Et kuitenkaan karsasta asiakaspalvelua ja asiakkaiden kohtaamista, sillä ne kuuluvat työnkuvaasi, jotta voit kehittää prosesseja asiakkaille paremmiksi. Sinulle on myös luontevaa käydä johtamillasi kiinteistöillä seuraamassa palveluntuottajien laatua ja olet ylpeä tekemästäsi työstä sekä vastuullasi olevista kohteista. Toimit luontevasti yhteistyössä rakennusliikkeiden ja NREPin rakennuttajapäälliköiden kanssa ja sinulla on näkemystä siihen, mitä asioita jo rakennusvaiheessa tulisi ottaa huomioon, jotta kiinteistön ylläpito valmistumisen jälkeen olisi tehokasta. 

Uusien toimintamallien luomisen lisäksi työtehtäviisi kuuluu asuinkiinteistöjen managerointi sekä ylläpidon ja käytettävyyden hallinta kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Vastaat myös kiinteistöjen teknisestä, pitkän tähtäimen kehittämisestä ja kiinteistöjen teknisestä arvokehityksen varmistamisesta. Kaikki NREPin asuinkiinteistöt ovat uusia tai uudehkoja, joten suurin osa työstäsi keskittyy ylläpidon johtamiseen ja kehittämiseen. Toimenkuvaasi kuuluvat mm.

-          yhteistyö kiinteistöjen käyttäjien, palveluntuottajien ja muiden sidosryhmien kanssa

-          tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen

-          uudiskohteiden vastaanotto ja palveluiden järjestäminen

-          budjetointi ja talouden seuranta

-          huollon ja korjausten seuranta sekä kehittäminen

-          ylläpidon valvonta ja ohjaaminen, kiinteistöauditoinnit palveluntarjoajien kanssa

-          toiminnan kehittäminen ja uusien prosessien ja toimintamallien luominen

Arvostamme teknistä osaamista ja muutaman vuoden kokemusta asuntosekmentistä. Olet motivoitunut ja halukas oppimaan uutta ja lähdet innolla kehittämään niin asiakkaan toimintaa kuin omaa tekemistäsikin. Sinulla on halu tehdä asumisesta entistä parempaa, mutta iltakokoukset eivät ole sinun juttusi. Kuulostaako hyvältä?

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 13.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa asiakkuuspäällikkö Minna Leismala, p.040 861 9957. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1