Kiinteistömaailman franchising-yrittäjä Kouvolaan
Kiinteistömaailma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2021
Kiinteistömaailma
Kiinteistömaailma on Suomen suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee noin 600 asuntokaupan ammattilaista yli sadassa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Kiinteistömaailman asuntomyymälät toimivat franchising-periaatteella ja käytössä on yhtenäinen tuote- ja palveluvalikoima.  

Kiinteistömaailma Kouvola on yksi pisimpään toiminut kiinteistönvälitysalan yritys Kouvolassa. Yrityksellä on yli 20-vuotinen historia menestyvien välittäjien kasvattajana. Haemme nyt liiketoiminnan jatkajaa Kouvolaan. Haluaisitko sinä olla seuraava menestyvä FRANCHISING-YRITTÄJÄ ja jatkaa nykyisen yrittäjän vakiintunutta toimintaa yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa?

Annamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet onnistua yrittäjänä Suomen suurimmassa kiinteistönvälitysketjussa, joka tarjoaa vahvan markkinajohtajan brändin sekä alan parhaat työkalut ja myyntikanavat. Nykyinen yrittäjä on valmis auttamaan uutta toimijaa alkuun.

Odotamme sinulta yrittäjänä luonnollisesti kunnianhimoa, myynnillistä ja aktiivista asennetta sekä halua menestyä yhdessä ammattilaisten kanssa. Sinulle erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on kunnia-asia ja olet valmis tekemään työtäsi vastuullisesti ja luotettavasti.

Saat valmiin asiakaskunnan, ammattitaitoisen tiimin täyden tuen sekä viihtyisän toimipisteen keskellä kaupunkia. Työn ohella odotamme sinun kouluttautuvan LKV-tutkintoon. Tässä tehtävässä ja ketjussa on mahdollisuus edetä uralla sekä taloudellisesti että ammatillisesti. Aikaisempi kokemus kiinteistönvälitysalalta on plussaa, mutta ei edellytys, vaan persoonasi ja halu toimia asiakkaiden parissa ovat ratkaisevia tässä tehtävässä.

Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel / Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi, joka tuntee hyvin franchisingin yrittäjyyden muotona. Jos franchising-yrittäjyys kiinteistönvälitysalalla kiinnostaa ja haluat lisätietoja, olethan rohkeasti yhteydessä niin keskustellaan lisää vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista aloittaa uusi ura. Saat lisätietoja myös nykyiseltä yrittäjältä, Harri Vauhkoselta, puh. 050 301 6701-

Hae franchising-yrittäjäksi Kiinteistömaailmalle Kouvolaan laittamalla hakemuksesi ja CV:si 15.4.2021 mennessä Eezy Personnelin sivujen kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi.

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kouvola
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot