(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökymppi
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista Kiinteistökymppiä


Tehtävänäsi on huolehtia useiden kiinteistöjen huoltotehtävistä. Työssäsi tulet kiertämään alueita ja kiinteistöjä sekä havainnoit niiden kuntoa. Kirjaat mahdollisia puutteita ylös ja viet asioita eteenpäin. Huolehdit, että asiat ovat kunnossa.
Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta viheralalta ja kiinteistöpuolen työtehtävistä. Sinulle pysyy työkalut kädessä ja osaat käyttää, ja ehkä huoltaakin erilaisia koneita. Sinun tulee olla omatoiminen ja itsenäiseen työhön pystyvä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät talouden kehitystä.
Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja vähintään ajokortti B:tä, muut kirjaimet ovat plussaa. Hyvä suomen kielen taito on myös edellytys tehtävän hoitamisessa.

Yritys tarjoaa vakituisen ja kokoaikaisen työn mukavassa porukassa ja vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 040 583 5828.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: kiinteistöhuolto, viherala, kuljetus