(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökoordinaattori
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haluaisitko sinä työskennellä kiinteistökoordinaattorina yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan joukkoomme. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Meillä Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiinteistökoordinaattorin tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöosaamistasi. Tehtävä on kokopäiväinen ja alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2020. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme ja raportoit Toimitilapuolen Kiinteistökoordinaattoreiden esimiehelle. 

Meillä työskennelllessäsi huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation sekä Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme kuin johtamisessa ja liiketoiminnassamme. Kiinteistökoordinaattorin tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat asiakkuuksien omistusten ylläpidon asiakaspalvelusta, raportoinnista, palveluverkoston koordinoinnista sekä hoidat ostoihin ja myynteihin liittyviä vastuutehtäviä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa kiinteistötietojen ja dokumenttien syöttöä sekä niiden ylläpitoa järjestelmissä, tiedotteiden ja kokousmuistioiden laatimista sekä materiaalin keruuta asiakas- ja viranomaisraportointiin. Sinulla on halua oppia uutta asiakkaidemme liiketoiminnasta.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, järjestelmällisen tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on jo kiinteistöjen perustuntemusta ja ymmärrystä alan sopimusrakenteista. 

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään asiakkuustiimisi toimintaa ja sinulla on omatoiminen ote asioiden hoitamisessa. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin. 

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Tuleva työkaverisi Saara kuvailee meitä näin: ”Työ itsessään on erittäin monipuolista, mielenkiintoista ja jokainen päivä on erilainen. Jo ensimmäisestä päivästä alkaen annetaan vastuuta ja tekemiseen luotetaan. Työkaverit ovat erittäin auttavaisia, ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä. Ketään ei täällä jätetä yksin, vaan mahdollisia ongelmia ratkaistaan yhdessä. En ole katunut päivääkään tänne töihin tulemista!” 
 

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta! Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Tarja juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Tarjan tavoitat numerosta 040 651 6344. Voit myös laittaa sähköpostia tarja.korhonen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 4.2.2020 mennessä. Koska tavoitteenamme on edetä rekrytoinnissa ripeästi, käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen työkaveriksemme hakemisessa.