(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökoordinaattori
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme nyt vauhdikkaaseen joukkoomme kiinteistökoordinaattoria toimimaan yhteyshenkilönä kaukoliikenteen ja Avecran kiinteistöjen vuokrasopimuksissa. Hallinnoit itsenäisesti kiinteistöjen sopimuspalettia ja kustannusseurantaa. Näiden lisäksi pyrit kustannustehokkaasti kehittämään kaukoliikenteen asemien asiakastiloja sekä niin sanottuja oheispalveluja, kuten lokerot, WC:t, lipunmyynnit ja muut palvelut.

Tässä roolissa tuet kiinteistöihin liittyviä kehityshankkeita, vastaat asemien siisteyden ja toiminnallisuuksien laadusta ja valvot niiden toteutumista. Hoidat myös tarvittavia asemiin ja laiturialueisiin kohdistuvia poikkeustilanteita yhdessä sidosryhmien kanssa ja autat kiinteistöihin/laitureihin liittyvissä vammaispalveluasioissa. Hyvän palveluasenteen omaavana koordinoit ja autat esimiehiä mielelläsi kiinteistöihin liittyvissä aikatauluasioissa. Huomioithan, että työ voi pitää sisällään jonkun verran kotimaanmatkustusta.

Odotamme sinun olevan tehokas ja toimeen tarttuva, hyvät organisointitaidot omaava kiinteistöalan osaaja, jolla on jo aiempaa kokemusta sopimusasioiden hoidosta. Hyvä kirjallinen ilmaisutaito niin suomeksi kuin englanniksikin on tärkeää työn sujuvuuden kannalta. Hallitsethan jo entuudestaan MS Office -ohjelmat, jotta kykenet muun muassa tarvittaessa laatimaan esityksiä. Toivomme myös valmiutta joustaa työajoissa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä motivoituneen ja ammattitaitoisen työporukan. Meillä on hyvät liikuntaedut, ja tarjoamme edullisia lomakohteita henkilöstölle ympäri Suomea.

Jos koet olevasi etsimämme työtoveri ja haluat kuulla enemmän, niin lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Petri Martola, petri.martola@avecra.fi tai 050 388 3276 pe 9.11. klo. 9 – 11 tai ke 14.11. klo. 11 – 13.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 23.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.