(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökirjanpitäjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme nyt pääkaupunkiseudun asiakkaillemme kiinteistökirjanpitäjiä sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. 

Työnkuvaus

Päävastuualueenasi sinulla on kiinteistökirjanpito. Vastaat kuukausittaista kirjauksista, kuunvaihteen katkoista sekä osallistut tilinpäätöksen valmistelemiseen. Laadit myös veroilmoitukset sekä erilaisia raportteja ja selvityksiä. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi vuokrasopimusten käsittely, huoltojen koordinointi, laskutus sekä erilaiset muut toimistotehtävät. Yhtenä osana työtä on myös asiakaspalvelu ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa sisältäen huoltomiehet, isännöitsijän sekä vuokralaiset.

Odotamme sinulta

Aiempaa kokemusta kiinteistö- ja/tai vuokrakirjanpidosta, tilinpäätösosaaminen katsotaan eduksi. Omaat hyvät organisointikyvyt ja tartut oma-aloitteisesti tehtävään kuin tehtävään. Sinulta löytyy joustavuutta ja kykenet mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä työskentelemään paineen alla. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulle on tärkeää palvella hyvin sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja samanaikaisesti työskentelet tehokkaasti myös itsenäisesti. Haluat olla mukana nopeasti muuttuvan alan kehityksessä ja panostatkin uuden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen. Olet käyttänyt aikaisemmin jotakin toimisto- tai taloushallinnon ohjelmaa. Isännöintipuolen ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävän suorittaminen vaatii suomen kielen osaamista, muu kielitaito on plussaa.

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen tehtäväkentän kiinteistöalan muuttuvalla alalla. Pääset monipuolisten tehtävien parissa haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi. Koska ala on jatkuvassa murroksessa, toivomme että olet kiinnostunut myös parantamaan prosesseja tuomaan oman panoksesi kehitystyöhön. Saat kattavan perehdytyksen ja modernit laitteet käyttöösi.

Hakuprosessi

Kerro meille hakemuksessasi lisää itsestäsi, osaamisestasi ja käyttämistäsi ohjelmista, liitä mukaan myös CV:si. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antaa

WorkPower 360° tiimin Rekrytoija Emilia Järvenpää, emilia.jarvenpaa@workpower.fi

Avainsanat: kiinteistöala, kiinteistösihteeri, kirjanpito