Kiinteistökirjanpitäjä
Olarin Huolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme Espooseen Olarin Huoltoon määräaikaista

Kiinteistökirjanpitäjää

hoitamaan nimettyjen kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon tehtäviä, johon kuuluvat mm. kuukausittainen kirjanpito, raportointi asiakkaille, tilinpäätökset sekä viranomaisraportointi. Lisäksi kirjanpitäjä huolehtii nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden vastikevalvonnasta, perinnästä sekä kiinteistö- ja osakastietojen ylläpidosta järjestelmissä. Tehtävä on äitiysloman sijaisuus.  

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Kokemus kirjanpidon työstä kiinteistöalalla on etu. Arvostamme sujuvaa tietotekniikkaosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa konsernissa mukavien työkavereiden tukemana. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasedun, tukea harrastustoimintaan sekä työsuhdematkalipun.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tessa Liljelund, puh 020-750 5453. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 22.4.2019 mennessä Tapiolan Lämpö -konsernin nettisivuilla. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256434
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: tessa.liljelund@tl-konserni.fi