(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökirjanpitäjä
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Haemme Vantaan Hakunilaan JS Auditin toimipisteeseen vakituiseen työhön

Kiinteistökirjanpitäjää

hoitamaan nimettyjen kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon tehtäviä, johon kuuluvat mm. kuukausittainen kirjanpito, raportointi asiakkaille, tilinpäätökset, viranomaisraportointi sekä asiakaspalvelutehtävät. Lisäksi kirjanpitäjä huolehtii nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden vastikevalvonnasta, perinnästä sekä kiinteistö- ja osakastietojen ylläpidosta järjestelmissä.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jo jonkin verran kokemusta kirjanpidon työstä kiinteistöalalla. Kokemus Tikon-järjestelmästä on eduksi. Arvostamme sujuvaa tietotekniikkaosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme että olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä mukavien työkavereiden tukemana. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasedun, tukea harrastustoimintaan sekä työsuhdematkalipun.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ritva Halonen, puh 020-750 5241 Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 17.3.2019 mennessä täällä Tapiolan Lämpö -konsernin nettisivuilla.