(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökirjanpitäjä
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haemme Espooseen

Kiinteistökirjanpitäjää

hoitamaan nimettyjen kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon tehtäviä, johon kuuluvat mm. kuukausittainen kirjanpito, raportointi asiakkaille, tilinpäätökset ja viranomaisraportointi. Lisäksi kirjanpitäjä huolehtii nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden vastikevalvonnasta, perinnästä sekä kiinteistö- ja osakastietojen ylläpidosta järjestelmissä.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta kirjanpidon työstä kiinteistöalalla. Arvostamme sujuvaa tietotekniikkaosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme että olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä mukavien työkavereiden tukemana. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasedun, tukea harrastustoimintaan sekä työsuhdematkalipun.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ritva Halonen, puh. 020-750 5241. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 20.5.2018 mennessä Tapiolan Lämmön nettisivuilla.