(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökirjanpitäjä, Tapulin Huolto Oy (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Tapulin Huolto Oy on vuonna 1975 perustettu Tapulikaupungissa sijaitseva arvostettu sekä auktorisoitu ISA isännöitsijätoimisto ja kiinteistöhuoltoyritys. Hoidossamme on sekä isännöinnissä että kiinteistöhuollossa kohteita mm. Tapulikaupungissa, Puistolassa, Malmilla, Suutarilassa, Tapanilassa, Tikkurilassa ja Kalliossa.

Tapulin Huolto etsii nyt kauttamme ammattitaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtäväsi on asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta. Lisäksi odotamme MS Office -työkalujen sujuvaa käyttötaitoa. Visma Fivaldi -ohjelman aiempi osaaminen on edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävässä toimit avainasemassa yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Käytössäsi on oma työhuone ja työaika on arkisin 8-16.

Etsimämme henkilö on tarkka, omaohjautuva ja itsenäinen tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne työntekoon. Lisäksi kykenet organisoimaan työsi ja aikataulusi, mutta arvostat tiimin tukea ja avointa kommunikointia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole tehtävässä pakollinen.

Tarjoamme:
- vakituisen ja luotettavan työpaikan kotimaisessa yrityksessä
- itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan
- mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- mukavan ja tiiviin työyhteisön tuen sekä mielekkään työympäristön
- kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anette Tervakankaalle 23.09.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse arkisin klo 9-15, seniorikonsultti Anette Tervakangas, p. 050 411 0271.