(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökirjanpitäjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018
Asiakasyrityksemme on Tampereella toimiva kiinteistöjen rakennuttamiseen, omistamiseen ja asumisen palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Etsimme nyt heille Tampereen toimipisteeseen ammattitaitoista vahvistusta nimikkeellä

Kiinteistökirjanpitäjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävässä saat vastuullesi kiinteistöyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätössuunnittelun ja tilinpäätöksien laadinnan. Työnkuvasi tulee pitämään sisällään myös muita kiinteistöomaisuuden hallintaan liittyviä taloushallinnon tehtäviä, kuten viranomaisraportointia sekä ALV- ja veroasioita. Tehtävänkuva tulee painottumaan kiinteistöjen rakennusaikaiseen kirjanpitoon, joten toivomme, että olisit jo rakennusaikaisen kirjanpidon vahva osaaja.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

-Aikaisempaa kokemusta kiinteistökirjanpidon tehtävistä
-Rakennusaikaisen kirjanpidon vahvaa tuntemusta
-Tilinpäätöstaitoa
-Itsenäistä ja vastuullista työotetta

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi pitkäaikaisen työsuhteen, osaamistasi vastaavan palkkauksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi pikimmiten rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Kiinteistökirjanpitäjä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kiitos jo etukäteen hakemuksestasi!