Kiinteistökirjanpitäjä - Oulu
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Etsimme kiinteistöalalla toimivalle asiakasyrityksellemme Ouluun ammattitaitoista ja aktiivista kiinteistökirjanpitäjää. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviisi kuuluu toimia itsenäisesti omalla vastuualueellasi vastaten kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta. Työskentelet osana ammattilaisten tiimiä auttaen ja ratkaisten asiakkaidesi monipuolisia taloushallinnon tarpeita.

Edellytämme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja työkokemusta kiinteistökirjanpidon tehtävistä. Verotukseen ja arvonlisäveroihin liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Suhtaudut työhösi tunnollisesti ja haluat tarvittaessa kehittää ammattitaitoasi eteenpäin. Arvostamme tarkkuuden ja luotettavuuden lisäksi hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vakaan yrityksen talousyksikössä. Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä, jossa panostetaan yleiseen viihtyvyyteen. Saat vastuullesi saumattomat asiakassuhteet ja niiden kehittämisen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, viihtyisät työtilat sekä ajanmukaiset työvälineet työtehtävän hoitamiseen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot