(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökirjanpitäjä - Oulu
Isännöintipalvelu Heikki Lahti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019
Isännöintipalvelu Heikki Lahti Oy on Oulun keskustassa sijaitseva täyden palvelun auktorisoitu isännöintitoimisto. Kauttamme saatte kaikki isännöintipalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Olemme Suomen isännöintiliitto ry:n jäsenyritys.   Etsimme asiakasyrityksellemme ISA-auktorisoidulle Isännöintipalvelu Heikki Lahti Oy:lle Ouluun ammattitaitoista ja aktiivista kiinteistökirjanpitäjää. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työtehtäviisi kuuluu toimia itsenäisesti omalla vastuualueellasi vastaten kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta sekä lainaosuuslaskelmista ja vastikevalvonnasta. Työskentelet osana isännöintialan ammattilaisten tiimiä auttaen ja ratkaisten asiakkaidesi monipuolisia taloushallinnon tarpeita.
Edellytämme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja työkokemusta kiinteistökirjanpidon tehtävistä sekä Visma Fivaldi -ohjelman osaamista. Verotukseen ja arvonlisäveroihin liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Suhtaudut työhösi tunnollisesti ja haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi eteenpäin. Arvostamme tarkkuuden ja luotettavuuden lisäksi joustavuutta ja kykyä työskennellä paineen alaisena. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän perinteikkään, mutta nuorekkaan yrityksen tehokkaassa talousyksikössä. Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä, jossa panostetaan yleiseen viihtyvyyteen. Saat vastuullesi pitkäaikaiset ja saumattomat asiakassuhteet ja niiden kehittämisen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, viihtyisät työtilat Oulun keskustassa sekä ajanmukaiset työvälineet työtehtävän hoitamiseen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 2.1. klo 9-10 ja 8.1. klo 14-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi