(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistökirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019
Isännöintijokeri Oy on riippumaton yksityinen isännöintitoimisto, jonka tarjoamat palvelut on kehitetty monipuoliseen isännöintialan työkokemukseen perustuen. Tavoitteenamme on taloyhtiön päättäjien kanssa kiinteistön arvon korottaminen ja asumistyytyväisyyden lisääminen. Mielestämme osakkaiden on tiedettävä taloyhtiössä tehdyistä päätöksistä ja sen vuoksi tiedotamme aktiiviseesti asiakkaille. Olemme saaneet paljon kiitosta tiedotteistamme, erityisesti asioiden selkeästä ilmaisusta. Tarjoamme isännöimillemme taloyhtiöille paperisen tiedottamisen lisäksi sähköistä tiedottamista taloyhtiösivuille. Etsimme nyt yhteistyössä asiakkaallemme Isännöintijokeri Oy:lle Kiinteistökirjanpitäjää Helsinkiin. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on yrityksessä uusi ja sinulla on nyt hieno mahdollisuus päästä vaikuttamaan uuden tehtävän muodostumiseen.

Kiinteistökirjanpitäjänä

vastaat ensisijaisesti Isännöintijokeri Oy:n asiakkaitten kiinteistöjen kirjanpidosta ja taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti, sekä tuotat raportteja taloyhtiöiden hallituksille. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi kirjanpidon kirjaukset, reskontra, tilinpäätösten tuottaminen ja eri rahoituslaskelmien teko ja kirjaukset järjestelmiin, sekä viranomaisilmoitukset. Pienen ja joustavan tiimin jäsenenä osallistut myös muihin monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin.

Toivomme sinulta

Sovit erinomaisesti kiinteistökirjanpitäjän tehtävään, kun sinulla on jo esimerkiksi vuoden-parin kokemus kiinteistökirjanpidon tehtävistä ja sinulla löytyy työhön soveltuva taloushallinnon koulutus. Hyvä numerotarkkuus, reippaus, itsenäisyys, huolellisuus ja hyvä keskittymiskyky ovat kirjanpidossa tärkeäitä ominaisuuksia. Odotamme, että toimit luontevasti ja toisia kunnioittaen niin tiimin sisällä kuin eri sidosryhmien kanssa. Suomen kielen lisäksi pystyt palvelemaan asiakkaitasi myös englannin kielellä. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi, että työsi kehittämisestä. Tietotekniset taitosi ovat monipuoliset ja ajantasaiset. Eduksesi katsomme Domus-isännöintijärjestelmän tuntemuksen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisessa kirjanpidon roolissa, jossa pääset myös oppimaan ja vaikuttamaan tehtävän kehittymiseen. Tukenasi on pieni ja mukava yhteen hiileen puhaltava pienehkö tiimi, joka järjestää säännöllisesti myös pientä ja mukavaa yhteisöllistä tekemistä. Työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin klo 7-17 välille ja modernit ja viihtyisät toimitilat sijaitsevat Helsingin Munkkivuoressa.  
Olisitko Sinä asiakkaamme uusi Kiinteistökirjanpitäjä? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 8.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mielellään jo alkuvuodesta ja etenemme myös haastatteluiden osalta mahdollisimman pian jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi