Kiinteistökirjanpitäjä, Emännöintitoimisto Aamu
Rekryluuri

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Sykkiikö sydämesi täsmälliselle työlle ja huolelliselle asiakaspalvelulle? Haluaisitko työskennellä modernissa, kasvavassa yrityksessä, jossa töihin tullaan hymyssä suin? – Tule meille töihin.

KIINTEISTÖKIRJANPITÄJÄ

Emännöintitoimisto Aamu kasvaa ja kehittyy, ja haemme nyt kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen duuniin.
Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta kiinteistökirjanpidosta (sis. tilinpäätösten laatimisen)
  • kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky
  • sinulla on aito halu palvella asiakkaita laadukkaasti sekä intoa kehittyä työssäsi
  • käyttökokemus Fivaldi -taloushallinto-ohjelmistosta katsotaan eduksi

Tarjoamme:

  • joustavan, itsenäisen ja vastuullisen työn hyvinvoivassa työyhteisössä
  • mahdollisuuden työskennellä laadukkaasti ja kehittyä työssäsi hyödyntäen nykyaikaisia työkaluja ja toimintatapoja
  • mahdollisuuden omistukseen yrityksessämme muiden osaajiemme tavoin

Emännöintitoimisto Aamun toimisto sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, mutta työntekijämme työskentelevät joustavasti myös etänä.

Aamun apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 21.3.2021.

Täytämme kirjanpitäjän saappaat heti sopivan tekijän löydettyämme. Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Laukkanen, Emännöintitoimisto Aamu. Lisätiedot puhelimitse 4.3.2021 klo 15.00 – 16.30 ja 11.3.2021 14.30 – 16.00 p. 050 330 5518


Emännöintitoimisto Aamu on isännöintitoimistojen vaihtoehdoksi perustettu taloyhtiön hallinnoinnin, johtamisen ja kehittämisen asiantuntija. Aamu tekee kaiken sen, mitä perinteinen isännöintitoimisto, ja paljon enemmän. Johdamme taloyhtiöitä tiedolla hyödyntäen ainutlaatuista taloyhtiötietokantaa ja 30 vuoden kokemusta kiinteistöjen johtamisesta. Alan edelläkävijänä takaamme asiakkaillemme kolmen tunnin vasteajan ja 100% tyytyväisyystakuun. Meillä työskentelee 20 erikoisosaajaa taloushallinnon ammattilaisista digipalveluiden ja analytiikan osaajiin ja kiinteistöjohtamisen konkareihin. Hallinnoimme 559m€ arvosta kiinteistöjä ja palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tervetuloa meille! www.aamu.io

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot